Garancija na vozila

Garancija na kupljeno polovno vozilo

Kao lider u prodaji polovnih vozila u BiH, Turbo-Trade d.o.o. Vam nudi  sigurnost i kvalitetu vozila u ponudi. Profesionalnu i kvalitetnu uslugu uz koju nudimo i garanciju 12 mjeseci . U skladu s time, dajemo garanciju duboko se nadajući da Vam nikada neće trebati, no u slučaju da tako ipak bude, na raspolaganju smo Vam.

 

Garancija kilometraže

Zašto je garancija stanja kilometara važna za Vas?

BIHAMK upozorava kupce polovnih vozila na nerijetku pojavu smanjivanja broja prijeđenih kilometara kako bi se skuplje prodavalo polovno vozilo. Neka istraživanja pokazuju da je velik dio kupaca (čak 70%) koji kupuju automobile preko raznih oglasa prevaren lažnom, umanjenom kilometražom. BiH propisi još ne predviđaju adekvatnu kaznu za ovu aktivnost, već se izigranim kupcima prepušta samostalno istjerivanje pravde u dugim i neizvjesnim privatnim tužbama.

Turbo-Trade d.o.o. garantuje da je očitano stanje kilometara tačno, godina proizvodnje ispravna, da vozilo nije pod teretom banke ili leasing kuće te da nije ukradeno. Godinu proizvodnje te kilometraža, imaju najveći utjecaj na prodajnu vrijednost vozila. Mijenjanje kilometraže i datuma proizvodnje najčešće su vrste varanja kojima se koriste preprodavači vozila. Nova, smanjena kilometraža može povećati prodajnu cijenu vozila za čak 20–30%. Dakle, kad kupujete polovno vozilo, niste samo u potrazi za najpovoljnijom cijenom, nego i za tačnim podacima o vozilu. Postoji mnogo vozila na tržištu s nejasnim stanjima i bez servisnih zapisa. Najviše se prodaju putem novinskih oglasa, jer za njih je rizik minimalan, a za Vas ogroman. Kupite automobil gdje se historija vozila može provjeriti, uključujući i stvarne kilometre.

Prema mišljenju stučnjaka, neka su vozila stanja smanjivala i po nekoliko puta, često nekoliko stotina hiljada kilometara.

 

Porijeklo naših vozila

Vozila koja nabavimo provjerenih su izvora porijeklom iz Njemačke,Francuske,Italije,Belgije,Španije i sva vozila koja su u našoj ponudi su ''jedan vlasnik'' i uredno servisirana.

 

Turbo-Trade d.o.o. vjerujemo da naši kupci zaslužuju najbolje od najboljeg, stoga nudimo vrhunska vozila s provjerenim porijeklom.

POSLEDNJE IZ PONUDE

POPULARNI PROIZVOĐAČI: