PRETRAŽITE NAŠA VOZILA


Garancija na vozila

Garancija na vozilo jeste bitni čimbenik vaše odluke o kupnji tog vozila!

Auto Salon Turbo Trade nudi certificiranu pismenu garanciju na vozila u trajanju do 12 mjeseci sa opcijom produženja garancije na 24 mjeseca.Certificirano rabljeno vozilo odnosi se na vozila koja posjeduju urednu servisnu historiju,jedan vlasnik,bez saobraćajnih nezgoda,orginalna kilometraža te prolazi sveobuhvatni pregled u više točaka od strane našeg servisnog tima kako bi se osiguralo da je automobil u izvrsnom stanju.

 

Temeljem čl. 486 st.1. ZOO FBiH, prodavatelj ograničava odgovornost za materijalne nedostatke na vozilu, izdavanjem  sljedećih:

GARANCIJA

NAPOMENA: garancija se odnosi isključivo na motor (bez agregata za napajanje), mjenjač uz redovni servis i izmjenu ulja na ovlaštenom servisu ili u servisu Turbo Trade d.o.o., uz predočenje računa. Garancija se odnosi i na porijeklo vozila.

Dijelovi koji podlježu garanciji:

MOTOR: GLAVA MOTORA; BLOK MOTORA; BREGASTA; RADILICA; KLIPOVI; KLIPNJAČA; VENTILI;

Garanciji ne podlježu pomoćni agregati motora:

ALANSER; BOŠPUMPA; KOMPRESOR OD KLIME; KILER KLIME; KILER VODE; TURBINA; FILTERI; PUMPA GORIVA; DIZNE; ZUPČASTI REMEN; MIKRO REMEN; EGR VENTIL i svi ostali dijelovi koji nisu u sklopu motora.

Garanciji također na podliježu potrošni i svi ostali dijelovi vozila:

Set kvačila ( KORPA, LAMELA, ZAMAJAC, DRUCK LEŽAJ...) I SVI OSTALI DIJELOVI KOJI NISU U SKLOPU MJENJAČA.

 

Garancijom također nisu pokriveni:

*troškovi ispitivanja, mjerenja i namještanja, ukoliko nisu povezani s kvarovima koji podliježe garanciji te,

*troškovi transporta i dopreme vozila do servisa i svi troškovi vezani uz to svi potrošni dijelovi vozila koji podliježu redovitoj zamjeni.

*Da bi se garancija mogla iskoristiti, kupac mora obavljati sve svoje servise na automobilu uovlaštenom servisu ili u servisu Turbo Trade d.o.o.(svakih 10.000 km ili barem svakih 12 mjeseci, ovisno o tome što prije nastupi).

 

Kupac izjavljuje da je pročitao tekst garancije i uredno primio sve priloge garancije, te ih prihvaća bez mana volje, što potvrđuje svojim potpisom na garanciji.

GARANCIJA VRIJEDI 12 MJESECI

POSLEDNJE IZ PONUDE

POPULARNI PROIZVOĐAČI: