PRETRAŽITE NAŠA VOZILA


Saznajte više o nama

Poštovani,dobrodošli u Auto Salon Turbo Trade.

Kratka historija:

Auto Salon Turbo Trade bavi se uvozom i prodajom rabljenih certificiranih vozila. Kompanija je osnovana 1999 godine na prvobitnoj lokaciji Lojićka bb Cazin.U 5. mjesecu 2008 godine osnivamo produžnicu u Sarajevu na lokaciji Topal Osman Paše bb.Iste godine osnivamo Turbo Trade Multi-brand servis sa ciljem da proširimo svoje usluge.Tih godina našeg poslovanja hiljade i hiljade kupaca dalo nam je povjerenje pri kupnji svog automobila.Ciljem da poboljšamo uslugu i kvalitetu prodaje rabljenih vozila,2016 godine preselili smo se u novi opremljeni salon na sadašnjoj adresi Džemala Bijedića 175 A.Godine 2018 osnivamo kompaniju po prvi put u inostranstvu sa sjedištem u Sloveniji (Novo mesto) 

Naše usluge:

U našim prodajnim salonima, možete dobiti odgovarajuće informacije i stručnu podršku pri kupnji ili samo interesu oko kupnje vozila. U našim prodajnim salonima možete kupiti vozilo, kupiti osiguranje,možete dati da mi za Vas obavimo tehnički pregled,ukoliko se odlučite za kupnju našeg vozila imamo opciju dostave vozila na Vaša kućna vrata , jednom riječju možete dobiti uslugu „ključ u ruke Vašega novog ljubimca“ . Pri kupnji vozila u našim salonima dobijete gratis garanciju od 12 mjeseci na vitalne dijelove motora/mjenjača vozila. Isto tako odgovorno potvrđujemo da su naša vozila provjerene kvalitete i historije te da su pregledana i da je klometraža na njima tačna i istinita.

Rent-a-Car

U slučaju da tražite najam automobila, mi smo opet najpovoljnija opcija! Nazovite naš Rent-a-Car i rezervirajte  svoj automobil. Stojimo Vam na usluzi za sve Vaše potrebe oko sadašnjega ili budućega automobila, a možete biti sigurni da ste Vi ili Vaš automobil u sigurnim rukama te da za naše usluge plaćate optimalnu cijenu za dobivenu vrijednost.

Financiranje vozila

U suradnji sa svim bankama i leasing kućama možemo Vam pružiti najpovoljnije oblike financiranja.

  • kupnju preko leasinga prilagođavamo Vašim željama i potrebama
  • svu potrebnu dokumentaciju dobivate i predajete kod Vašeg prodavača
  • prodavač može odmah provjeriti je li moguće sklopiti ugovor o leasingu/kreditu
  • ugovor možete potpisati već 24 sata nakon predaje potpune dokumentacije
  • rok otplate kredita/leasinga traje od 12 do 84 mjeseca
  • sklapanje ugovora uz niže troškove i manje dokumentacije.

Misija i Vizija:

Misija : Naša misija je svakom klijentu pružiti osjećaj sigurnosti i kvalitetu kupljenog vozila.

Vizija : Koristeći iskustvo i znanje naših trgovaca te stalnim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost cilj nam
je postati prepoznati na domaćem tržištu u području pružanja usluga i prodaje premium certificirani vozila.

 

S poštovanjem,
CEO.Adnan Kovačević

 

                               

POSLEDNJE IZ PONUDE

POPULARNI PROIZVOĐAČI: