PRETRAŽITE NAŠA VOZILA


Saznajte više o nama

Poštovani,
dobrodošli u Autokuću Turbo Trade.

Poštovani kupci, već 22 godina kupujemo i prodajemo vozila te za Vas kontinuirano poboljšavamo svoju ponudu i uslugu kako bismo Vam pružili osjećaj sigurnosti i kvalitete kupljenog polovnog vozila. Kroz naše aktivnosti i ulaganje u kvalitetu usluge želimo da kupnja vozila bude ugodno iskustvo koje Vam daje određenu garanciju da ste kupili dobar automobil sa sigurnom kilometražom, ali i zadovoljstvo da ste dali novac za odgovarajuću vrijednost. Tijekom 22 godina našeg poslovanja hiljade i hiljade kupaca dalo nam je povjerenje pri kupnji svog novog automobila, stoga vjerujemo da smo s razlogom postali vodeći u prodaji polovnih vozila u BiH.

U našim prodajnim salonima, možete dobiti odgovarajuće informacije i stručnu podršku pri kupnji ili samo interesu oko kupnje vozila. U našim prodajnim salonima možete kupiti vozilo, kupiti osiguranje, riješiti financiranje, možete dati da mi za Vas obavimo tehnički pregled,ukoliko se odlučite za kupnju našeg vozila imamo opciju dostave vozila na Vaša kućna vrata , jednom riječju možete dobiti uslugu „ključ u ruke Vašega novog ljubimca“ . Pri kupnji vozila u našim salonima dobijete gratis garanciju od 12 mjeseci na vitalne dijelove motora/vozila. Isto tako odgovorno potvrđujemo da su naša vozila pregledana te da je kilometraža na njima tačna i istinita. Velik broj vozila u BiH koji se prodaju imaju lažiranu kilometražu. Po nekim istraživanjima više od 70% vozila koje se prodaju kao polovni imaju krivotvorenu kilometražu i na taj način kupci su prevareni i kupuju “mačka u vreći“. U dijelu financiranja s našim partnerima (leasing kućama, bankama, kartičarskim kućama) omogućujemo najpovoljnije i najjednostavnije financiranje kupnje vozila.

U slučaju da tražite najam automobila, mi smo opet najpovoljnija opcija! Nazovite naš Rent-a-Car i rezervirajte  svoj automobil. Stojimo Vam na usluzi za sve Vaše potrebe oko sadašnjega ili budućega automobila, a možete biti sigurni da ste Vi ili Vaš automobil u sigurnim rukama te da za naše usluge plaćate optimalnu cijenu za dobivenu vrijednost. Svim dosadašnjim i budućim kupcima hvala na ukazanom povjerenju.

 

S poštovanjem,
CEO.Adnan Kovačević

                               

POSLEDNJE IZ PONUDE

POPULARNI PROIZVOĐAČI: