PRETRAŽITE NAŠA VOZILA


Servis

Kako bi Vaš automobil  ostao u vrhunskoj formi Turbo Trade Multibrend servis osigurava najkvalitetniju servisnu uslugu za vozila svih prizvođača. Bez obzira na marku Vašeg limenog ljubimca, naši stručni uposlenici uvijek Vam stoje na raspolaganju, a Vaš će automobil uvijek biti u top-formi kako biste bezbrižno i sigurno uživali u vožnji. Bez obzira na to jeste li se našem servisu obratili za održavanje ili popravak, možete biti sigurni da ste u najboljim rukama, što potvrđuju vrhunska oprema radionice, kvaliteta rezervnih dijelova i stručnost uposlenika. Ne stavljajte sigurnost na kocku, nego se pouzdajte u školovane i iskusne uposlenike Turbo Trade Multibrend servisa.

Naš servis nudi i kompletnu uslugu održavanja voznog parka, bez obzira na strukturu Vašeg voznog parka u smislu broja vozila, starosti i proizvođača vozila. U sklopu usluge održavanja nudimo Vam servisne usluge kreirane u skladu sa Vašim potrebama i zahtjevima, a po izuzetno atraktivnim uslovima. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete dvostruke pogodnosti. S jedne strane profitirate od povoljnih cijena naših servisnih usluga i servisnih paketa, a s druge strane štedite vrijeme i novac prepuštajući jednom servisu da zadovolji sve Vaše potrebe vezano za Vaš vozni park.

SARAJEVO SERVIS:

DŽemala Bijedića 175 A
Kontakt: 033/766-511
Mobilni: 066/202-000
E-MAIL: servis@turbo-trade.com

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 8h - 17h
Sub - Ned: 8h - 15h

Naruči servis


* Direktan prijem je pregled automobila u prisutnosti kupca, koji omogućava uvid u stanje automobila i stručnu informaciju o svim detaljima sa pogleda ispravnosti i istrošenosti pojedinih dijelova koje utječu na ispravan rad i sigurnost automobila.

Ova usluga se ne naplaćuje za kupca!

* Odvoz-dovoz automobila je usluga dolaska na adresu kupca i odvoz automobila na servis. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu.

Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!

* Odvoz–dovoz i korištenje zamjenskog automobila je usluga dolaska na adresu kupca i omogućavanje kupcu korištenje zamjenskog automobila za vrijeme trajanja radova u servisu. Po završetku radova automobil kupca se vraća na željenu adresu i izvršava primopredaja zamjenskog automobil.

Ova usluga se naplaćuje i vrijedi za područje do 20 km udaljenosti od adrese servisnog centra!

* Prilikom dolaska na servis kupcu se omogućava korištenje automobila željene klase za vrijeme trajanja radova u servisu.

Ova usluga se naplaćuje za kupca!

POSLEDNJE IZ PONUDE

POPULARNI PROIZVOĐAČI: